NYHETERsto.se 


Artikel 22-63 från NYHETERsto.se


 • Larm om inbrott på varvet

  Vid klockan 04.35 på måndagsmorgonen gick inbrottslarmet på Hälleviksstrands varv på Orust. I kameror kunde vaktbolaget se personer på området med ficklampor. Väktare, polis och en hundpatrull åkte till varvet.

  Misstänkt drograttfylleri – Bilen i beslag

  Polisen kontrollerade föraren till en personbil på söndagskvällen strax före klockan 20 vid Tegneby på Orust. Föraren, en man i 55-årsåldern misstänks vara påverkad och fick följa med för provtagning.

  Godmorgon STO – Måndag 30 Mars 2020

  Dagens bild: Från färjan i Rönnäng. Foto: Alexander Olsson. - Har du tagit en bra bild i STO-området? morgonbild@nyhetersto.se Dagens namn: Grattis säger vi till Holger och Holmfrid som idag har namnsdag. NYHETERsto ger dig en morgonrapport med en snabb koll på det du behöver veta om natten, morgonen och om denna dag. En bra

  Godmorgon STO – Söndag 29 Mars 2020

  Dagens bild: Våren är här. Foto: Lena Nissinen. - Har du tagit en bra bild i STO-området? morgonbild@nyhetersto.se Dagens namn: Grattis säger vi till Jonas och Jens som idag har namnsdag. NYHETERsto ger dig en morgonrapport med en snabb koll på det du behöver veta om natten, morgonen och om denna dag. En bra start

  Gräsbrand i Hallerna

  Räddningstjänsten i Stenungsund larmades strax före klockan 22 om en gräsbrand i Hallerna. Några minuter senare kallade man på förstärkning.

  Misstänkta palltjuvar kontrollerades

  Polisen larmades till Munkeröds industriområde på lördagskvällen sedan företagare i området sett en skåpbil på området med personer som letade och stal EUR-pall.

  Godmorgon STO – Lördag 28 Mars 2020

  Dagens bild: Solnedgång över Klädesholmen. Foto: Markus Sirnemark. - Har du tagit en bra bild i STO-området? morgonbild@nyhetersto.se Dagens namn: Grattis säger vi till Malkolm och Morgan som idag har namnsdag. NYHETERsto ger dig en morgonrapport med en snabb koll på det du behöver veta om natten, morgonen och om denna dag. En bra start

  Ringa stöld på ICA Kvantum

  På fredagskvällen upptäckte civila väktare en man på ICA Kvantum som plockat på sig varor utan att göra rätt för sig. Mannen brottades ner utanför butiken och belades med handfängsel i väntan på polis.

  EFTERLYSNING: Renault Trafic -04

  Den här Renault Trafic -04, vit försvann natten till fredag i Grössbacke. Uppdatering: Fordon anträffat i Lilla Edet. Tack för alla delningar och tips!

  Hade narkotika och 10 skarpladdade patroner hemma hos sig

  En man i 35-årsåldern på Orust har vid Uddevalla tingsrätt dömts för ringa narkotikabrott och brott mot vapenlagen. Vid en husrannsakan sommaren 2019 anträffades 10 skarpladdade patroner och narkotika i en mängd som klassas som eget bruk.

  Trafikolycka på länsväg 160

  En trafikolycka inträffade på länsväg 160 mellan Varekil och Varekilsnäs vid 13-tiden på fredagen. Räddningstjänst polis och ambulans larmades ut.

  Hovrätten halverar straffet för sexdömd Tjörnbo

  En man i 30-årsåldern från Tjörn dömdes i mitten av januari för flera sexualbrott mot kvinnor och minderåriga tjejer. Mannen dömdes till sex år fängelse av Vänersborgs tingsrätt. Hovrätten för Västra Sverige delade inte tingsrättens bedömning och halverat nu straffet.

  Inget giltigt körkort och en yxa i bilen

  Polisen stoppade fören till en personbil för kontroll på Nytorpshöjdsvägen i Stenungsund på torsdagskvällen. Föraren, en man i 35-årsåldern saknar körkort och behörighet att köra personbil.

  Godmorgon STO – Fredag 27 Mars 2020

  Dagens bild: Atene utanför Klädesholmen. Foto: Ann-Christin Magnusson. - Har du tagit en bra bild i STO-området? morgonbild@nyhetersto.se Dagens namn: Grattis säger vi till Rudolf och Ralf som idag har namnsdag. NYHETERsto ger dig en morgonrapport med en snabb koll på det du behöver veta om natten, morgonen och om denna dag. En bra start


  Godmorgon STO – Torsdag 26 Mars 2020

  Dagens bild: Under veckan övar marinen i Hakefjorden. Foto: Martin Pettersson. - Har du tagit en bra bild i STO-området? morgonbild@nyhetersto.se Dagens namn: Grattis säger vi till Emanuel som idag har namnsdag. NYHETERsto ger dig en morgonrapport med en snabb koll på det du behöver veta om natten, morgonen och om denna dag. En bra

  Frontalkrockade – Åtalas för vårdslöshet i trafik

  En morgon i September 2019 inträffade en frontalkollision på länsväg 178 mellan Tegneby och Rålanda. En av bilarna voltade av vägen och fick klippas upp. Nu åtalas en man i 20-årsåldern för vårdslöshet i trafik och vållande till kroppsskada.

  Två personbilar i krock

  En trafikolycka inträffade vid 11:30 vid Nösnäsmotet, järnvägsövergången. Förare till två personbilar var inblandade i en kollision.

  Godmorgon STO – Onsdag 25 Mars 2020

  Dagens bild: Stenstuga i Svartedalen. Foto: Eivor Johansson. - Har du tagit en bra bild i STO-området? morgonbild@nyhetersto.se Dagens namn: Idag finns ingen namnsdag i almanackan då det är Marie bebådelsedag - och VÅFFELDAGEN! NYHETERsto ger dig en morgonrapport med en snabb koll på det du behöver veta om natten, morgonen och om denna dag.

  Inbrott i bärgningsbilar

  På morgonen upptäcktes ett inbrott hos JJ Bilbärgning Falck. Bärgaren har sina lokaler på Verkstadsvägen i Stenungsund och på utsidan har två bärgningsbilar fått rutorna krossade.

  Godmorgon STO – Tisdag 24 Mars 2020

  Dagens bild: Hav av krokusar på Stenungstorgs centrum - Våren är här. Foto: Helena Rhedin. - Har du tagit en bra bild i STO-området? morgonbild@nyhetersto.se Dagens namn: Grattis säger vi till Gabriel och Rafael som idag har namnsdag. NYHETERsto ger dig en morgonrapport med en snabb koll på det du behöver veta om natten, morgonen

  Åtalas för bidragsbrott

  En kvinna i 50-årsåldern på Orust står vid Uddevalla tingsrätt åtalad för bidragsbrott samt ringa bidragsbrott.

  Tjörnbo död efter Coronasmitta

  I helgen inträffade det första dödsfallet i STO-området där Conasmitta var en bidragande orsak. En äldre tjörnbo, om tidigare drabbats av andra sjukdomar - har avlidit på Kungälvs sjukhus efter att ha blivit smittad av viruset, det skriver Lokaltidningensto.

  Godmorgon STO – Måndag 23 Mars 2020

  Dagens bild: På spaning utanför Vallhamn. Foto: Christer Niklasson. - Har du tagit en bra bild i STO-området? morgonbild@nyhetersto.se Dagens namn: Grattis säger vi till Gerda och Gerd som idag har namnsdag. NYHETERsto ger dig en morgonrapport med en snabb koll på det du behöver veta om natten, morgonen och om denna dag. En bra

  80-åring dömd för hot och våld mot tjänsteman

  I samband med att ett beslut skulle tillkännages på socialkontoret uppstod tumult. Efter att man tryckt på larmknappen kom både polis och väktare. En kvinna i 80-årsåldern har nu vid Uddevalla tingsrätt dömts för hot mot tjänsteman och våld mot tjänsteman.