Start NYHETERsto L-STO & Fb Kommunerna Trafik Utanför STO L-STO - Mest läst & Blåljus Kungälv Flera Hem    
 Gillar DU STO-regionen.se? Hjälp oss genom att DELA på: Twitter Facebook Linkedin E-post sms

NYHETERsto.seInlägg 22-63 från NYHETERsto.se


 • Larm om mindre brand vid spåret

  Räddningstjänsten larmades till järnvägsövergången vid Stenungskolan efter att man sett att det kom rök från någon form av teknikskåp vid spåret.

  Misshandel på Stenungsön

  Strax efter midnatt fick polisen samtal om en misshandel som skett på Stenungsön. En man i 40-årsåldern uppgav att han blivit misshandlad av en annan person.

  Bostadsinbrott i Kyrkesund

  På lördagseftermiddagen upptäcktes ett inbrott i en villa på Lyngskärsvägen i Kyrkesund på Tjörn. De som bor i villan upptäckte inbrott när de kom hem och det är oklart när inbrottet skett.

  Godmorgon STO – Söndag 1 december

  Dagens bild: Dagen gryr över Hakefjorden och Djupvik. Foto: Christer Niklasson. NYHETERsto ger dig en morgonrapport med en snabb koll på det du behöver veta om natten, morgonen och om denna dag. En bra start på dagen! Här får du nattens polisrapport, händelser från räddningstjänsten, trafikinformation, lokalt väder och dagens namn.

  Olycka stängde länsväg 169

  Förare och passagerare i två personbilar var på lördagseftermiddagen inblandade i en trafikolycka på länsväg 169. Räddningstjänst, ambulans och polis på plats. Ingen behövde åka med ambulans från platsen.

  Räddningstjänsten informerade om brandsäkert hem inför advent

  Imorgon är det första advent och många tar fram adventsljusstaken, stjärnorna och tänder ljus. Inför advent och jul syns räddningstjänsten också mer ute i kommunerna för att informera om brandsäkert hem, dela ut adventskalender och Flammy-tidning till barnen samt visa hur viktigt det är att kunna HLR, Hjärt- Lungräddning. På lördagen

  Trafikolycka på Göteborgsvägen

  Polis och ambulans larmades på lördagseftermiddagen till Göteborgsvägen efter larm om en trafikolycka. Det visade sig vara en mindre trafikolycka, inga personskador. Räddningstjänst behövdes inte på platsen.

  Utsläpp av gas på Borealis Krackern

  En stor räddningsstyrka larmades till Borealis Krackern i Stenungsund efter ett utsläpp av gas. Flera sektorer på anläggningen larmade - men utsläppet kunde snabbt åtgärdas. 3023026

  Misstänkt rattfylleri – Men klarade sig

  Vid klockan 01:45 stoppade polisen en personbil och dess förare för kontroll på länsväg 160 vid Myggenäs. Föraren blåste positivt i polisens sållningsinstrument och fick följa med till stationen för för ytterligare provtagning.

  Godmorgon STO – Lördag 30 November

  Dagens bild: Morgon i Hårleby, Blötkärr. Kvigorna har vaknat. Foto: Orustodlarn. NYHETERsto ger dig en morgonrapport med en snabb koll på det du behöver veta om natten, morgonen och om denna dag. En bra start på dagen! Här får du nattens polisrapport, händelser från räddningstjänsten, trafikinformation, lokalt väder och dagens namn.

  Nya skor anträffades dumpade

  På fredagskvällen anträffades en större mängd nya skor i ett område i Stenungsund. Det var märkeskor, dam- herr- och barnskor som låg dumpade, men bara en sko av varje. De som hittade skorna tror att de kan vara stulna skor från någon skoaffär.

  Åtalas för grov olovlig körning med lätt lastbil

  En man i 65-årsåldern står vid Uddevalla tingsrätt åtalad för grov olovlig körning med lätt lastbil. Mannen, som saknar behörighet att köra lätt lastbil stoppades för kontroll på Flatön i lördags.

  Åtalas för ringa narkotikabrott

  En man i 25-årsåldern från Tjörn står vid Uddevalla tingsrätt åtalad för ringa narkotikabrott. Provsvar visade i slutet av mars 2019 att mannen brukar narkotika.

  Godmorgon STO – Fredag 29 November

  Dagens bild: Höst i småbåtshamnen. Foto: Lena Nissinen. NYHETERsto ger dig en morgonrapport med en snabb koll på det du behöver veta om natten, morgonen och om denna dag. En bra start på dagen! Här får du nattens polisrapport, händelser från räddningstjänsten, trafikinformation, lokalt väder och dagens namn. ...läs mer!

  Åtalas för grov olovlig körning

  En man i 30-årsåldern står vid Uddevalla tingsrätt åtalad för grov olovlig körning. Mannen saknar giltigt körkort och är tidigare dömd ett antal gånger för att trots behörighet köra bil.

  Skadegörelse på Hasselbacken

  Vid klockan 04:26 fick polisen samtal av väktare som var på plats på Hasselbacken efter en skadegörelse. Väktare hade larmats om en man i 25-årsåldern som inte kom in genom entrédörren - men när Securitas kom till platsen var rutan till dörren krossad.

  Godmorgon STO – Torsdag 28 November

  Dagens bild: Myggenäs mot Lilla Brattön. Foto: NYHETERsto. NYHETERsto ger dig en morgonrapport med en snabb koll på det du behöver veta om natten, morgonen och om denna dag. En bra start på dagen! Här får du nattens polisrapport, händelser från räddningstjänsten, trafikinformation, lokalt väder och dagens namn. ...läs mer!

  Kökrock i Myggenäs

  Strax före klockan 08 på onsdagsborgonen inträffade en trafikolycka på länsväg 169 mellan Myggenäs gård och Myggenäs korsväg. Förare till två personbilar var inblandade i en kökrock.

  Godmorgon STO – Onsdag 27 November

  Dagens bild: Hakefjorden. Foto: Jozsef Barabas. NYHETERsto ger dig en morgonrapport med en snabb koll på det du behöver veta om natten, morgonen och om denna dag. En bra start på dagen! Här får du nattens polisrapport, händelser från räddningstjänsten, trafikinformation, lokalt väder och dagens namn. ...läs mer!

  Bron över Gullholmssundet ska bytas ut

  Bron för gång- och cykeltrafik mellan Gullholmen och Härmanö kommer att bytas ut. Arbetet har startat och projektering pågår. Målsättningen är att den nya bron öppnar i slutet av april 2020. En tillfällig bro kommer att anordnas under byggtiden.

  Godmorgon STO – Tisdag 26 November

  Dagens bild: Kvällsvy. Foto: Lena Nissinen. NYHETERsto ger dig en morgonrapport med en snabb koll på det du behöver veta om natten, morgonen och om denna dag. En bra start på dagen! Här får du nattens polisrapport, händelser från räddningstjänsten, trafikinformation, lokalt väder och dagens namn. ...läs mer!

  Ensam julgran söker klappar

  Årets julklappsinsamling har startat på Stenungsbaden Yacht Club. Det har blivit en tradition att Stenungsbaden samlar in julklappar till Pelikanen och Svenska kyrkan i Stenungsund, som sedan ser till att göra julen lite ljusare för människor i svåra livssituationer.

  Godmorgon STO – Måndag 25 November

  Dagens bild: Vy mot Lilla Brattön. Foto: NYHETERsto. NYHETERsto ger dig en morgonrapport med en snabb koll på det du behöver veta om natten, morgonen och om denna dag. En bra start på dagen! Här får du nattens polisrapport, händelser från räddningstjänsten, trafikinformation, lokalt väder och dagens namn. ...läs mer!

  Godmorgon STO – Söndag 24 November

  Dagens bild: Vy från Rönnängs brygga mot Tjörnekalv. Foto: NYHETERsto. NYHETERsto ger dig en morgonrapport med en snabb koll på det du behöver veta om natten, morgonen och om denna dag. En bra start på dagen! Här får du nattens polisrapport, händelser från räddningstjänsten, trafikinformation, lokalt väder och dagens namn. ...läs

  Godmorgon STO – Lördag 23 November

  Dagens bild: Solen dalar o fåren har flyttat hem. Foto: Christer Niklasson NYHETERsto ger dig en morgonrapport med en snabb koll på det du behöver veta om natten, morgonen och om denna dag. En bra start på dagen! Här får du nattens polisrapport, händelser från räddningstjänsten, trafikinformation, lokalt väder och dagens namn.

  Per-Ivar släpper ny musik

  Efter Per-Ivar´s debutalbum ”Sen kommer september” 2018 har musiken tagit ett allt fastare grepp om den femtiotreårige fritidsledaren från Stenungsund. Arbetet med album nummer två började, åtminstone i tanken i samma stund som debuten nådde lyssnarna. Idag släpps en singel från kommande plattan, ”Du kan va evig” - en duett

  Trafikolycka i Varekil

  Vid 13:30 inträffade en trafikolycka i korsningen vid tappen i Varekil. Förare till två personbilar kolliderade.