Planprogram för Hälleviksstrand och Edshultshall

Den 30 juli håller Orust kommun öppet lunchmöte om planprogram för Hälleviksstrand och Edshultshall.

Det är dags för öppet möte om planprogrammet för Hälleviksstrand och Edshultshall. Måndagen den 30 juli klockan 13:00 är du välkommen till lokalen i Hälleviksstrand. Vi bjuder på fika och iskall sommardricka.

Under mötet kommer kommunens planhandläggare att ge dig information om planprogrammet: vad det är, hur det tas fram och varför det kan bidra till utvecklingen av ”Strana” och ”Halla”. Han kommer att berätta om de visioner, mål och idéer som planprogrammet kan komma att innehålla. Visst arbetsmaterial kommer att visas, men kom ihåg att det senare under 2018, kommer att hållas samrådsmöte i ärendet. Det är då planprogrammet kommer att presenteras som en komplett handling.

En viktig fråga i planprogrammet är att förankra arbetet hos dig som kommuninvånare, för att kunna använda dina tankar och bilder av samhället som underlag för kommunens fortsatta arbete. Det är därför vi utför en medborgardialog, i vilken det här mötet är en av flera delar. En annan del av dialogen är den enkät som vi bjuder dig att delta i, enkäten hittar du via länken nedan. En demonstration av hur man fyller i enkäten och den tillhörande kartan, kommer att ges.

Kommunen bekostar ett antal viktiga utredningar om olika aspekter på samhällsutveckling inom planområdet, som kommer att presenteras i kortfattad form. Information om andra pågående planeringsprojekt, kan ges i mån av tid.

Välkommen!

Relaterad information
Enkät om Hälleviksstrand och Edshultshall
Skriv ut en affisch och annonsera i ditt kvarter!

Planprogram Hälleviksstrand och Edshultshall