Pop up i Tjörns kultursommar – Tjörns kommun

Pop up i Tjörns kultursommar – Tjörns kommun

Det blir fler arrangemang men i mindre format. De flesta aktiviteterna bokas så att maxantalet 50 personer hålls. Fokus i sommar ligger på pop up-händelser, som betyder att det på en plats ”plötsligt” sker en aktivitet.

En annorlunda kultursommar

– med en och annan överraskning …

Fler arrangemang men i mindre format. Så ska Tjörns kommun säkerställa ett kulturutbud under sommaren, trots Covid-19-restriktioner med max 50 personer i publiken.

Sommarlovet erbjuder många aktiviteter för barn och unga. Tjörns kommuns kulturverksamhet har fått tänka om och anpassa utbudet utifrån rådande situation.

Bokningssystem garanterar max 50 personer

– Nästan alla aktiviteter har ett bokningssystem där du bokar din plats för att säkerställa att vi håller oss inom maxgränsen på 50 i publiken. De flesta barnteatrarna som ges i sommar spelas två gånger samma dag för att fler ska få möjlighet att ta del av aktiviteten, berättar Sandra Saied som är evenemangskoordinator.

Plötsliga pop up-föreställningar

Fokus i sommar ligger också på pop up-händelser, som betyder att det på en plats ”plötsligt” sker en aktivitet.

– Det kan vara ett performance, en dans, musik eller liknande. Ett levande konstverk som tar form i en miljö som inte är den typiska, som till exempel en scen, säger Sandra Saied.

När och var? – Kolla evenemangskalendern

Den 4:e juli och 5:e juli sker två pop up-föreställningar längs en vandringsled och i augusti kommer en dansgrupp göra tre pop up-föreställningar någonstans på Tjörn. För att få exakt tid och plats får besökaren hålla utkik på tjorn.se/evenemang där vi under sommaren lägger ut den senaste informationen.

Flera olika aktiviteter

Förutom föreställningar erbjuder Tjörns kommun även aktiviteter som paddling, klättring, mountainbike, strandhäng, ridning, golf och workshops i bland annat dans och trolleri.

Källa: Tjörns kommun

Kontakt
Tjörns kommun
0304-60 10 00
kommun@tjorn.se

Lämna synpunkt

Tjörns kommun