S
14°
Wind3m/s
light breeze from south
-T
13°
Wind4m/s
gentle breeze from south west
-O
13°
Wind3m/s
light breeze from south west
  FLER    1  Sänkt hastighet förbi industrierna    2  Olycka mellan moped och mopedbil    3  Grov olovlig körning på Budalsvägen  NYHETERsto    1  UPPDATERAD 11:00 Godmorgon STO 20/9    2  Roadtrip i skördetider! September är den perfekta tiden att botanisera bland höstens alla godsaker – Södra Bohuslän Turism  Nyhetscitat   Teakhylla 60-tal - 23:42

Vattenavstängning norr om Ödsmål 10/9 – Stenungsunds kommun

Under torsdag den 10 september kommer vattnet att stängas av för boende norr om Ödsmål från kl 9. Vattnet beräknas vara tillbaka vid 16-tiden. Passa på att tappa upp vatten innan för din förbrukning. Det kommer inte att ställas ut några vattentankar under arbetet.

Vattenavstängningen berör dig som har kommunalt vatten via samfällighetsföreningen Nova samt följande adresser;

  • Tegelviksvägen
  • Lergodsvägen
  • Krukmakarevägen
  • Glasyrvägen

Bra att veta

I samband med ledningsarbeten eller andra störningar på ledningsnätet kan vattnet bli missfärgat. Det beror i regel på att järnavlagringar i rören släpper och följer med vattnet. I de flesta fall så försvinner missfärgningen om du spolar en liten stund i dina egna kranar. Vattnet är trots missfärgningen inte hälsofarligt.

Ibland kan vattnet vara mjölkaktigt. Detta beror på att luft har kommit in i ledningen i samband med reparation. Om vattnet får stå en liten stund så blir det helt klart. Luft i ledningen påverkar inte vattnets kvalitet i övrigt.

Mer information om det kommunala vattnet

Källa: Stenungsunds kommun (Artikeln är borttagen)

Kontakt
Stenungsunds kommun
0303-73 00 00
kommun@stenungsund.se

Lämna synpunkt

Stenungsund tilldelas kvalitetsutmärkelsen Guldtrappan 2020 för digital skolutveckling – Stenungsunds kommun