S
14°
Wind3m/s
light breeze from south
-T
14°
Wind4m/s
gentle breeze from south west
-O
13°
Wind3m/s
light breeze from south west
  FLER    1  Sänkt hastighet förbi industrierna    2  Olycka mellan moped och mopedbil    3  Grov olovlig körning på Budalsvägen  NYHETERsto    1  UPPDATERAD 11:00 Godmorgon STO 20/9    2  Roadtrip i skördetider! September är den perfekta tiden att botanisera bland höstens alla godsaker – Södra Bohuslän Turism  Nyhetscitat   Teakhylla 60-tal - 23:42

Godmorgon STO 16/9

POLISEN:
23:16 ORUST
Trafikolycka – Annan

Längs med länsväg 178 stod en bil med varningsblinkers på och framrutan krossad. Polisen fick samtal om detta och försökte få tag på ägaren. Ägaren uppger att han blivit förbannad och slagit sönder sin bil själv. Ingen misstanke om brott.

05:19 ORUST
Nedre Dala

Viltolycka, personbil och älg. Framrutan på bilen krossad, inga personskador. Älgen försvann och eftersöksjägare kontaktades.

21:23 STENUNGSUND
Miljöbrott

Kustbevakning meddelade att man var i Kolhättan för att ta hand om 1 000 liter diesel från en båt. Man använder i operationen dykare. Ägaren till båten svarade inte i telefon. På morgonen var ännu ingen anmälan skriven.

20:22 STENUNGSUND
Polisen stoppade och kontrollerade en personbil och dess förare. Personbilen avställd och en ordningsbot skrevs ut.

RÄDDNINGSTJÄNSTEN:
Inga larm eller ärenden till Räddningstjänsten i vårat område under natten.