S  
7°
Precipitation 0 to 0.7mm
4 m/s gentle breeze from south east with gusts at 6 m/s 
-T  
8°
Precipitation 0 to 0.7mm
7 m/s moderate breeze from south with gusts at 11 m/s 
-O  
6°
Precipitation 0.1 to 0.9mm
4 m/s gentle breeze from south east with gusts at 6 m/s 
  Väder24 / YR  FLER   Snipa 22fot Skänkes - 04:07

Godmorgon STO 18/10

POLISEN:
18:42 ORUST
Trafikbrott

Ett fordon som ska vara en A-traktor kör enligt vittnen betydligt snabbare än den ska och färden går mot Uddevalla. Vid Lanesund blir det stopp och kontroll. Föraren, en 16-årig kille misstänks för olovlig körning. Fordonet togs i beslag.

21:36 STENUNGSUND
Misshandel

En kvinna ringer polisen och uppger att hon blivit påhoppad bakifrån och puttad i ett buskage. Där har hon sedan fått ta emot sparkar. Polisen söker i området med hund men utan resultat. En anmälan är skriven gällande misshandel.

00:56 STENUNGSUND
Trafikbrott, rattfylleri och ringa narkotikabrott

På Stora vägen i Stora Höga gör en personbil en U-sväng framför polisen och man beslutar sig för att göra en kontroll. Två personer försöker springa från patrullen men springturen tar snabbt slut. Föraren, en man i 18-årsåldern saknar körkort och misstänks även för rattfylleri och ringa narkotikabrott eget bruk.

RÄDDNINGSTJÄNSTEN:
Inga larm eller ärenden till Räddningstjänsten i vårat område under natten.