Trafik STO 770 Trafik (E 6) GBG   15/1         NYHETERsto 
*********************************** Lokaltidningen STO      P4 Väst      P4 Göteborg      SVt Väst      SVt Nyheter      Aftonbladet      Expressen      GT      Dagens Nyheter  ****************************************************************
P4 SVt   Af. Ex. GT DN   Kungälv 

Godmorgon STO 14/1

POLISEN:
21:37 STENUNGSUND
Trafikbrott

– En bil sladdade ut mitt framför en polisbil vid McDonalds på Stenunge Allé. Fordon, förare och passagerare kontrolleras. Ordningsbot skrivs ut, dels för att bilen har sommardäck men också för att fordonsskatten inte var betald.

21:27 ORUST
Trafikolycka

– En A-traktor har kört in i ett elskåp på Industrivägen i Henån. Fortum kontaktas och fordonet bärgas. En anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott skrevs.

RÄDDNINGSTJÄNSTEN:
Inga larm eller ärenden till Räddningstjänsten i vårat område under natten.