22:23  20:06 - STO:s jourcentraler läggs ned vid nyår | 𝗟𝗼𝗸𝗮𝗹𝘁𝗶𝗱𝗻𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 𝗦𝗧𝗢 STO: Brottsofferjouren söker fler frivilliga som vill hjälpa | 𝗟𝗼𝗸𝗮𝗹𝘁𝗶𝗱𝗻𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 𝗦𝗧𝗢 TJÖRN: Trädgårdsmästarens tips inför sommarsäsongen | 𝗟𝗼𝗸𝗮𝗹𝘁𝗶𝗱𝗻𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 𝗦𝗧𝗢
   NYHETERsto    18:49   20/4
 Instagram   #sommarfeeling 💙❤️ | 𝗢𝗿𝘂𝘀𝘁 𝗸𝗼𝗺𝗺𝘂𝗻  Testa att tagga ditt inlägg med* #STOregionen 
 P4 SVt   Af. Ex. GT DN   Kungälv

Fortsatt distansundervisning för årskurs 7-9 från 25 januari – Stenungsunds kommun

Från och med måndag den 25 januari kommer undervisningen för årskurs 7-9 att delvis ske på distans. Beslutet gäller fram till och med den 12 februari. Målsättningen är att öka närundervisningen under denna period.

Under vecka 4 följer samtliga elever det schema som har gällt tidigare veckor vilket betyder att eleverna har närundervisning en dag per vecka och årskurs.

Under vecka 5 kommer årskurs 9 ha närundervisning två dagar medan årskurs 7 och årskurs 8 fortsätter med en dag närundervisning.

Under vecka 6 har även årskurs 7 närundervisning två dagar och årskurs 8 har fortsatt en dag närundervisning.

Respektive skola kommer att skicka ut mer utförlig information till berörda vårdnadshavare i början av nästa vecka gällande vecka 5 och 6.

Servering av lunch

Vi har fått in bra och konstruktiva synpunkter kring lunchen som serveras till elever som har distansundervisning. Utifrån inkomna synpunkter och i dialog med grundskolan har ändringar gjorts som förhoppningsvis ska underlätta för elever och vårdnadshavare gällande beställning och uthämtning av luncher.

Läs mer om beställning av luncher

Källa: Stenungsunds kommun

Kontakt
Stenungsunds kommun
0303-73 00 00
kommun@stenungsund.se

Lämna synpunkt

Stenungsunds kommun