22:23  20:06 - STO:s jourcentraler läggs ned vid nyår | 𝗟𝗼𝗸𝗮𝗹𝘁𝗶𝗱𝗻𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 𝗦𝗧𝗢 STO: Brottsofferjouren söker fler frivilliga som vill hjälpa | 𝗟𝗼𝗸𝗮𝗹𝘁𝗶𝗱𝗻𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 𝗦𝗧𝗢 TJÖRN: Trädgårdsmästarens tips inför sommarsäsongen | 𝗟𝗼𝗸𝗮𝗹𝘁𝗶𝗱𝗻𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 𝗦𝗧𝗢
   NYHETERsto    18:49   20/4
 Instagram   #sommarfeeling 💙❤️ | 𝗢𝗿𝘂𝘀𝘁 𝗸𝗼𝗺𝗺𝘂𝗻  Testa att tagga ditt inlägg med* #STOregionen 
 P4 SVt   Af. Ex. GT DN   Kungälv

Digital frukostfika för dig som driver hotell, restaurang eller café – Tjörns kommun

Digital frukostfika för dig som driver hotell, restaurang eller café – Tjörns kommun

Vi vill ses och mötas, men just nu skall vi ju helst inte ses fysiskt. Det betyder att frukostträffar, företagsbesök och mötesplatser tyvärr är pausade men då får vi hitta nya vägar! Vi bjuder därför under våren in till korta digitala frukostfikor med fokus på mötet.

Under våren kommer vi att bjuda in till digitala möten där fokus är på dialog, utbyte av erfarenheter och att bara mötas i denna märkliga tid – en digital frukostfika helt enkelt! Vid första tillfället den 4 februari tänker vi att du som driver hotell, restaurang eller café är extra välkommen!

Vi tipsar om vilka pengar som går att söka för näringen och hur vi tänker kring det fortsatta Corona-arbetet. På plats finns representanter från miljö, livsmedel och politik men agendan kommer vara kort, istället är det fokus på dialog, och dela många av de kreativa idéer ni har. Om vi blir många delar, vi även upp oss i smågrupper för kortare diskussioner.

Tid: 4/2 kl. 8.00-9.00
Plats: Vi genomför mötet via verktyget Zoom och efter anmälan kommer du att få information om ur du ansluter dig och länk till mötet. Om du är obekant med Zoom eller digitala möten får du gärna kontakta näringslivsstrateg Anna Aldegren innan mötet så lotsar vi dig rätt. Vi komme räven inleda mötet med en kortare beskrivning
Kontakt: anna.aldegren@tjorn.se

Källa: Tjörns kommun (Artikeln är borttagen)

Kontakt
Tjörns kommun
0304-60 10 00
kommun@tjorn.se

Lämna synpunkt

Tjörns kommun