22:23  20:06 - STO:s jourcentraler läggs ned vid nyår | 𝗟𝗼𝗸𝗮𝗹𝘁𝗶𝗱𝗻𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 𝗦𝗧𝗢 STO: Brottsofferjouren söker fler frivilliga som vill hjälpa | 𝗟𝗼𝗸𝗮𝗹𝘁𝗶𝗱𝗻𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 𝗦𝗧𝗢 TJÖRN: Trädgårdsmästarens tips inför sommarsäsongen | 𝗟𝗼𝗸𝗮𝗹𝘁𝗶𝗱𝗻𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 𝗦𝗧𝗢
   NYHETERsto    18:49   20/4
 Instagram   #sommarfeeling 💙❤️ | 𝗢𝗿𝘂𝘀𝘁 𝗸𝗼𝗺𝗺𝘂𝗻  Testa att tagga ditt inlägg med* #STOregionen 
 P4 SVt   Af. Ex. GT DN   Kungälv

Förändringar i Kultur & Fritids verksamheter efter nya rekommendationer – Stenungsunds kommun

Den 21 januari meddelade regeringen att de allmänna rekommendationerna och råden kopplat till covid-19 förlängs. Samtidigt öppnade regeringen upp för lättade restriktioner för verksamheter inom Kultur & Fritid.

Stenungsunds kommun har därför beslutat följande:

  • Inomhushallar, simhall och ishall öppnar för organiserad träning för barn och unga som är födda 2005 eller senare under förutsättning att förhållningsregler och allmänna råd kan följas. Omklädningsrummen kommer att vara stängda, vi kortar passen något för att skapa ställtid mellan föreningarna. Vi kommer att ange maxantal i varje hall/lokal och uppmana att hålla träningspassen i mindre grupper och att om möjligt förlägga träning utomhus.
  • Hasselgården och Stora Högagården öppnar för barn och unga som är födda 2005 eller senare och släpper in antal dimensionerat efter pandemilagens kvadratmeter-regel. Vi återgår alltså till förbokade besök som vi hade innan de nya restriktionerna.

Källa: Stenungsunds kommun

Kontakt
Stenungsunds kommun
0303-73 00 00
kommun@stenungsund.se

Lämna synpunkt

Stenungsunds kommun