22:23  20:06 - STO:s jourcentraler läggs ned vid nyår | 𝗟𝗼𝗸𝗮𝗹𝘁𝗶𝗱𝗻𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 𝗦𝗧𝗢 STO: Brottsofferjouren söker fler frivilliga som vill hjälpa | 𝗟𝗼𝗸𝗮𝗹𝘁𝗶𝗱𝗻𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 𝗦𝗧𝗢 TJÖRN: Trädgårdsmästarens tips inför sommarsäsongen | 𝗟𝗼𝗸𝗮𝗹𝘁𝗶𝗱𝗻𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 𝗦𝗧𝗢
   NYHETERsto    18:49   20/4
 Instagram   #sommarfeeling 💙❤️ | 𝗢𝗿𝘂𝘀𝘁 𝗸𝗼𝗺𝗺𝘂𝗻  Testa att tagga ditt inlägg med* #STOregionen 
 P4 SVt   Af. Ex. GT DN   Kungälv

Vaccinering av vård- och omsorgspersonal är igång – Stenungsunds kommun

Vaccinering av vård- och omsorgspersonal är igång – Stenungsunds kommun

Nu är vaccineringen av vård- och omsorgspersonal igång i Stenungsunds kommun.

Under lördagen vaccinerades första gruppen av vård- och omsorgspersonal. 188 medarbetare hade bokat upp sig för vaccination och fick första dosen av vaccin mot covid-19. I slutet av februari får medarbetarna dos två av vaccinet och är då fullt vaccinerade.

En av de medarbetare som vaccinerades sig under lördagen var Arja Kumpumäki som är undersköterska och arbetar inom kommunens hemtjänst.

– För mig har det varit självklart att vaccinera mig mot covid-19 med tanke på mitt yrke där jag jobbar med äldre personer. Men också för egen del så att vi får ett stopp på den här smittspridningen, säger Arja Kumpumäki.

Nu inväntar kommunen fler tider för att kunna vaccinera fler medarbetare inom vård- och omsorg.

– Det känns väldigt bra att vi har kommit igång med vaccineringen av våra medarbetare. Platserna till den första vaccineringen bokades upp på bara några timmar. Nu inväntar vi fler tider för att kunna fortsätta vaccineringen av våra medarbetare, säger Rickard Persson, sektorchef för socialtjänsten.

Källa: Stenungsunds kommun

Kontakt
Stenungsunds kommun
0303-73 00 00
kommun@stenungsund.se

Lämna synpunkt

Stenungsunds kommun