17:17 12:38 - ”Störst är ökningen i Göteborg och 𝗸𝗿𝗮𝗻𝘀𝗸𝗼𝗺𝗺𝘂𝗻𝗲𝗿” Stor ökning av covid-19 i Västra Götaland – SVt Väst Lastbil in i räcket på E6 – Påverkar trafiken i båda riktningar under dagen 🅽 Flera sommargäster drabbade av spruckna vattenledningar – P4 Göteborg
Trafik STO  Trafik (E 6) GBG
  26/1         NYHETERsto   Köp & Sälj - 16:45
 P4 SVt   Af. Ex. GT DN   Kungälv
S  
4°
 T  
3°
 O  
4°
     STO-regionen (200  Väder24 / YR  FLER

☕ God morgon STO 23/2

POLISEN:
Under natten har Polisen Södra Fyrbodal där Stenungsund, Tjörn och Orust ingår genomfört kontroll av fordon, förare och nykterhet.

02:07 STENUNGSUND
Arbetsplatsolycka

Polisen får larm om en arbetsplatsolycka på Nouryon, tidigare Akzo Nobel. En man i 40-årsåldern har fått ånga på handen och åker med ambulansen till Kungälvs sjukhus för vård. Polisen skriver en anmälan om arbetsplatsolycka.

RÄDDNINGSTJÄNSTEN:
Inga larm eller ärenden till Räddningstjänsten i vårat område under natten.