22:23  20:06 - STO:s jourcentraler läggs ned vid nyår | 𝗟𝗼𝗸𝗮𝗹𝘁𝗶𝗱𝗻𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 𝗦𝗧𝗢 STO: Brottsofferjouren söker fler frivilliga som vill hjälpa | 𝗟𝗼𝗸𝗮𝗹𝘁𝗶𝗱𝗻𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 𝗦𝗧𝗢 TJÖRN: Trädgårdsmästarens tips inför sommarsäsongen | 𝗟𝗼𝗸𝗮𝗹𝘁𝗶𝗱𝗻𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 𝗦𝗧𝗢
   NYHETERsto    18:49   20/4
 Instagram   #sommarfeeling 💙❤️ | 𝗢𝗿𝘂𝘀𝘁 𝗸𝗼𝗺𝗺𝘂𝗻  Testa att tagga ditt inlägg med* #STOregionen 
 P4 SVt   Af. Ex. GT DN   Kungälv

Omstart för besöksnäringen – tänk nytt för att klara krisen – Stenungsunds kommun

Välkommen till ett webbinarium som är en del av projektet ”Omstart – Innovation i krisande små- och medelstora företag i besöksnäringen” som ska stärka och stödja företag till en sund och hållbar återhämtning.

När: Fredag den 12 mars
Tid: Kl 08.30-10.30
Anmälan: Anmäl dig härlänk till annan webbplats

Du som är verksam inom besöksnäringen, handel, mötes- och eventindustrin kommer kunna få stöd att utveckla affärsmodeller, produkter och tjänster för nya marknader och kundgrupper. Men också utbyta erfarenheter och kunskap med andra aktörer. Ett första steg i att samla krafter för att utveckla morgondagens erbjudanden.

– Pandemin har lett till att även duktiga entreprenörer har behövt avveckla sina verksamheter. Det är personer som byggt upp kompetens och nätverk som är ovärderliga, och många sitter på idéer om företagsutveckling inom besöksnäringen. Det vore slöseri att kasta bort detta, säger Jonas Fasth, projektledare på Handelshögskolan Göteborgs Universitet.

Under webbinariet kommer vi berätta mer om omstartsprojektet och andra aktiviteter och åtgärder som vi kommer att erbjuda företag och branscher under 2021. Deltagandet är kostnadsfritt. Tipsa gärna en kollega.

Varmt välkommen hälsar

Peter Grönberg, vd Göteborg & Co
Patrik Andersson, vd Business Region Göteborg
Per Cramér, dekanus Handelshögskolan Göteborgs Universitet

Vid frågor, kontakta stefan.gadd@goteborg.com

Omstart är en del av ett samverkansprojekt som genomförs för att underlätta återhämtningen efter pandemin. Arbetet drivs och genomförs av Business Region Göteborg och Göteborg & Co.

Källa: Stenungsunds kommun

Kontakt
Stenungsunds kommun
0303-73 00 00
kommun@stenungsund.se

Lämna synpunkt

Stenungsunds kommun