22:23  20:06 - STO:s jourcentraler läggs ned vid nyår | 𝗟𝗼𝗸𝗮𝗹𝘁𝗶𝗱𝗻𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 𝗦𝗧𝗢 STO: Brottsofferjouren söker fler frivilliga som vill hjälpa | 𝗟𝗼𝗸𝗮𝗹𝘁𝗶𝗱𝗻𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 𝗦𝗧𝗢 TJÖRN: Trädgårdsmästarens tips inför sommarsäsongen | 𝗟𝗼𝗸𝗮𝗹𝘁𝗶𝗱𝗻𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 𝗦𝗧𝗢
   NYHETERsto    18:49   20/4
 Instagram   #sommarfeeling 💙❤️ | 𝗢𝗿𝘂𝘀𝘁 𝗸𝗼𝗺𝗺𝘂𝗻  Testa att tagga ditt inlägg med* #STOregionen 
 P4 SVt   Af. Ex. GT DN   Kungälv

Digital bokcirkel om Selma – Orust kommun

Digital bokcirkel om Selma – Orust kommun

Den 19 april blir det digitalt författarbesök med Anna-Karin Palm. Då berättar hon om sin biografi om Selma Lagerlöf. Inför besöket kan du vara med i en digital bokcirkel om hennes bok.

  • Bokcirkel om ”Jag vill sätta världen i rörelse”

Det är en härligt tjock bok, så vi läser lite i taget. Vi träffas på videolänk vid tre tillfällen för att diskutera några kapitel åt gången. Boken finns att låna på Biblio, en app där du kan läsa bibliotekets böcker. Ring Svanesunds bibliotek om du har frågor om Biblio eller bokcirkeln. Eller om du vill ha boken som ljudbok eller vanlig bok.

  • Tid och datum

Vi träffas på videolänk klockan 15:30 vid tre tillfällen:

  • 17 mars då vi diskuterar kapitel 1 – 5
  • 31 mars då vi diskuterar kapitel 6 – 10
  • 14 april då vi diskuterar kapitel 11 -14 + epilogen

Anmälan

Anmäl dig senast den 10 mars. Så skickar vi ut en länk till videomötet. Om du har frågor mejla till: svanesund.bibliotek@orust.se eller ring 0304-334751.

Behandling av dina personuppgifter sker enligt dataskyddsförordningen

Kultur och Bibliotek behandlar de personuppgifter som du skickar in med din anmälan enligt dataskyddsförordningen. Personuppgifterna kommer bara användas för att behandla din anmälan och genomförandet av aktiviteten. De personuppgifter som behandlas är namn, telefon och e-postadress.

Kommunstyrelsen i Orust kommun är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifterna. Den lagliga grunden för behandlingen av dina personuppgifter är samtycke.

Vi kan komma att dela dina personuppgifter med tredje part, förutsatt att vi är skyldiga att göra så enligt lag. Dina personuppgifter kommer inte att föras utanför EU eller EES-länderna.

Dina uppgifter sparas så länge bokcirkeln pågår och raderas sedan.

Om du har frågor angående behandlingen kontaktar du i första hand Svanesunds bibliotek på telefon 0304-33 4750 eller e-post: svanesund.bibliotek@orust.se.

Kommunstyrelsen som är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina uppgifter, når du enligt följande:

Kommunstyrelsen, 473 80 Henån, telefon 0304-33 40 00, e-post: kommun@orust.se.

Du når vårt dataskyddsombud på dataskyddsombud@orust.se.

Om du har klagomål på hur vi behandlar dina personuppgifter vänder du dig till Integritetsskyddsmyndigheten (IMY) som är vår tillsynsmyndighet (www.imy.se).

När du har lämnat samtycke till att vi behandlar dina personuppgifter har du alltid rätt att ta tillbaka ditt samtycke om du ångrar dig. Ett återkallande påverkar inte lagligheten av behandlingen innan samtycket återkallades.

Källa: Orust kommun (Artikeln är borttagen)

Kontakt
Orust kommun
0304-33 40 00
kommun@orust.se

Lämna synpunkt

Orust kommun