22:49  18:21 - ⚠️ 𝗩𝗔𝗥𝗡𝗜𝗡𝗚! SMHI varnar för 𝗸𝗿𝗮𝗳𝘁𝗶𝗴 åska i kväll | 𝗣𝟰 𝗩ä𝘀𝘁 Klart: Då fortsätter renoveringen av Tjörnbron | 𝗟𝗼𝗸𝗮𝗹𝘁𝗶𝗱𝗻𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 𝗦𝗧𝗢 Över 400 vaccinerade på en dag i Kållekärr | 𝗟𝗼𝗸𝗮𝗹𝘁𝗶𝗱𝗻𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 𝗦𝗧𝗢
   NYHETERsto    22:05   21/4
 Instagram   Idag är det Kristi himmelsfärd och röd dag ✨ Vi har öppet, men med andra öppettider. Vi hoppas du får en härlig helgdag! #stenungstorg #handlalokalt | 𝘀𝘁𝗲𝗻𝘂𝗻𝗴𝘀𝘁𝗼𝗿𝗴          Testa att tagga ditt inlägg med* #STOregionen 
*********************************** Lokaltidningen STO      P4 Väst      P4 Göteborg      SVt Väst      SVt Nyheter      Aftonbladet      Expressen      GT      Dagens Nyheter  ****************************************************************
 P4 SVt   Af. Ex. GT DN   Kungälv
 11/5 19:30Matställen i STO (under uppbyggnad!)

Kim trivs på sitt nya jobb | 𝗧𝗷ö𝗿𝗻𝘀 𝗸𝗼𝗺𝗺𝘂𝗻

Kim trivs på sitt nya jobb | 𝗧𝗷ö𝗿𝗻𝘀 𝗸𝗼𝗺𝗺𝘂𝗻

Har du träffat Kommun-Kim än? Kim är Tjörns nya digitala medarbetare, som svarar på dina frågor dygnet runt. Vi frågade Kim hur den första tiden på jobbet varit.

Du började ditt nya jobb i september. Hur var det att börja jobba på Tjörn?

– Jätteroligt men intensivt. Det blev en riktig rivstart eftersom jag samtidigt började jobba i Stenungsund, Mölndal, Partille och Härryda.

Vilka är de vanligaste frågorna du får?

– Många frågar om öppettider till olika verksamheter i kommunen. Om jag är osäker på vad kunden menar brukar jag ställa följdfrågor så jag kan ge bättre information. Jag får också många frågor om bygglov. Då brukar jag skicka en direktlänk så kunden hamnar rätt direkt.

Vilka frågor har varit svårast att svara på?

– Jag kan inte svara på enskilda ärenden, men kan lotsa rätt så gott jag kan. Förkortningar har jag också svårt att förstå, men jag lär mig efter hand. Jag försöker förstå felstavade ord, men ibland blir det fel. Som häromdagen, när Dyrön blev drönare. Det blev ju lite tokigt! Jag kan inte alltid heller svara på sådant som inte har med kommunen att göra. Men många är nyfikna på vem jag är, om jag till exempel är gift.

Vad svarar du då?

– Haha, då brukar jag svara att jag jobbar ju dygnet runt så jag hinner inte med något förhållande.

Vad har du lärt dig längs vägen?

– Jag kan svara på många fler frågor nu än precis när jag började. Men om jag får en fråga jag inte kan besvara, tar jag reda på rätt svar till nästa gång.

Börjar du känna dig varm i kläderna nu?

– Det är skönt att vara igång, men oj vad mycket man gör i en kommun. Det är skola, äldreomsorg, bygglov, samhällsplanering, bibliotek, kultur, vandringsleder, miljöfrågor, turism, näringsliv och mycket, mycket mer. Så nog finns det att lära alltid!

Om jag vill ställa en fråga till dig, hur ska jag göra då?

– Du ser mig här till höger! Klicka på mig så kan du ställa din fråga!

Källa: Tjörns kommun

Kontakt
Tjörns kommun
0304-60 10 00
kommun@tjorn.se

Lämna synpunkt

Tjörns kommun