13:26  13:26 - STENUNGSUND: Kommunens nya satsning: robotgräsklippare dygnet runt | 𝗟𝗼𝗸𝗮𝗹𝘁𝗶𝗱𝗻𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 𝗦𝗧𝗢 Inget förbud att vistas på Tjörns badplatser i sommar | 𝗟𝗼𝗸𝗮𝗹𝘁𝗶𝗱𝗻𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 𝗦𝗧𝗢 Skolorna på Tjörn får inte mer pengar | 𝗟𝗼𝗸𝗮𝗹𝘁𝗶𝗱𝗻𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 𝗦𝗧𝗢
(K)  Polisen  (U)  L-STO   Hemnet (186)    Gullvivevägen 23 Högenorum, Stenungsund   6 295 000 kr  Trafik P4
   NYHETERsto     09:19   21/4
 Instagram   Turerna kring Sportstugan 41 vid Hallerna har varit många. Men efter rivningshot och renoveringsbehov, har stugan nu istället fått en hyresgäst | 𝗹𝗼𝗸𝗮𝗹𝘁𝗶𝗱𝗻𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻𝘀𝘁𝗼          Testa att tagga ditt inlägg med* #STOregionen 
 P4 SVt   Af. Ex. GT DN   Kungälv
 23/5Matställen i STO(under uppbyggnad!)
Södra BohuslänVandringstips inför helgen! Tofta Naturreservat bjuder på omväxlande och lätta vandringar över klippor och strandängar. En riktigt fin plats mellan Kungälv och Marstrand.

Inför skolavslutningen – till dig som är förälder, kompis eller annan viktig vuxen för en tonåring | 𝗧𝗷ö𝗿𝗻𝘀 𝗸𝗼𝗺𝗺𝘂𝗻

Inför skolavslutningen – till dig som är förälder, kompis eller annan viktig vuxen för en tonåring | 𝗧𝗷ö𝗿𝗻𝘀 𝗸𝗼𝗺𝗺𝘂𝗻

Fredag 11 juni är det skolavslutning för våra ungdomar på Tjörn. Under skolavslutningskvällen är vår mottagning MiniMia Tjörn öppen. Till oss kan du komma om du är orolig för att en ung person fått i sig/tagit droger.

Skolavslutning är en dag med massor av planer för roliga tillställningar och festligheter. Tyvärr är tillgången på narkotika bland våra unga i nuläget mycket stor vilket gör att många ungdomar hamnar i situationer där droger förekommer. I dessa lägen är det viktigt att vuxenvärlden reagerar och agerar snabbt för att undvika att en ungdom hamnar snett.

Under skolavslutningskvällen är vår mottagning MiniMia Tjörn öppen. Till oss kan du komma om du är orolig för att en ung person fått i sig/tagit droger. På mottagningen har vi ett kort samtal om vad som hänt och kan utföra drogtest vid behov. Tester utförs inte på ungdomar under 18 år utan medgivande från förälder.

Under kvällen når du oss här

Telefon eller sms:

Mail:

Besöksadress:

Du är självklart även välkommen till oss under kvällen utan att du har bokat en tid. Dörrarna står öppna från klockan 18 och fram till 24 (längre vid behov).

Övrig tid har vi öppet på vardagar 8–16.30 och nås via samma telefonnummer och mail som ovan.

Källa: Tjörns kommun (Artikeln är borttagen)

Kontakt
Tjörns kommun
0304-60 10 00
kommun@tjorn.se

Lämna synpunkt

Tjörns kommun