11:37  11:37 - Inget förbud att vistas på Tjörns badplatser i sommar | 𝗟𝗼𝗸𝗮𝗹𝘁𝗶𝗱𝗻𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 𝗦𝗧𝗢 Skolorna på Tjörn får inte mer pengar | 𝗟𝗼𝗸𝗮𝗹𝘁𝗶𝗱𝗻𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 𝗦𝗧𝗢 RÖNNÄNG: Blir det hyresrätter eller bostadsrätter av Linhäcklan? | 𝗟𝗼𝗸𝗮𝗹𝘁𝗶𝗱𝗻𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 𝗦𝗧𝗢
(K)  Polisen  (U)  L-STO   Hemnet (186)    Gullvivevägen 23 Högenorum, Stenungsund   6 295 000 kr  Trafik P4
   NYHETERsto     09:19   21/4
 Instagram   Turerna kring Sportstugan 41 vid Hallerna har varit många. Men efter rivningshot och renoveringsbehov, har stugan nu istället fått en hyresgäst | 𝗹𝗼𝗸𝗮𝗹𝘁𝗶𝗱𝗻𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻𝘀𝘁𝗼          Testa att tagga ditt inlägg med* #STOregionen 
 P4 SVt   Af. Ex. GT DN   Kungälv
 23/5Matställen i STO(under uppbyggnad!)
Södra BohuslänVandringstips inför helgen! Tofta Naturreservat bjuder på omväxlande och lätta vandringar över klippor och strandängar. En riktigt fin plats mellan Kungälv och Marstrand.

Annorlunda skolavslutning | 𝗢𝗿𝘂𝘀𝘁 𝗸𝗼𝗺𝗺𝘂𝗻

Annorlunda skolavslutning | 𝗢𝗿𝘂𝘀𝘁 𝗸𝗼𝗺𝗺𝘂𝗻

På grund av covid-19 kommer årets skolavslutningar att bli annorlunda. Vi kan inte genomföra dem på vanligt sätt.

Vi följer de restriktioner och rekommendationer som kommer från Folkhälsomyndigheten och Skolverket.

Skolavslutningar

Våra kommunala skolor kommer att genomföra sina avslutningar fredagen 11 juni utan vårdnadshavare eller andra anhöriga. Undantaget är förskoleklassen som kommer ha sin avslutning på torsdagen den 10 juni då det är deras sista dag i verksamheten.

Respektive skola informerar sina elever och vårdnadshavare om hur avslutningsdagen kommer genomföras och hur upplägget för dagen ser ut.

Festligheter för årskurs 9

Sedan tidigare vet vi att det finns traditioner kring årkurs 9 avslutningar med att vissa klasser har åkt flak. Våra myndigheter har varit mycket tydliga på den punkten att det inte kan ske i år. Det är en stor dag för våra elever i årkurs 9 och vi kommer försöka göra en så festlig och bra avslutning vi kan.

Källa: Orust kommun (Artikeln är borttagen)

Kontakt
Orust kommun
0304-33 40 00
kommun@orust.se

Lämna synpunkt

Orust kommun