Sommarläsning för regniga dagar – här är bibliotekariernas egna tips | (𝗽𝗿𝗲𝗻𝘂𝗺𝗲𝗿𝗮𝗻𝘁𝗲𝗿)

Sommarläsning för regniga dagar – här är bibliotekariernas egna tips | (𝗽𝗿𝗲𝗻𝘂𝗺𝗲𝗿𝗮𝗻𝘁𝗲𝗿)

Populärt just nu: feelgood och nordiskt krim

En regnig sommardag kan en god bok komma väl till pass. En tur till biblioteket kan också vara en mysig utflykt de semesterdagar då solen inte skiner. Personalen på biblioteket Fregatten ger här sina bästa lästips.

På kulturhuset Fregatten har många samlats för att titta på bio under den regniga onsdagen som ST-tidningen är på plats. Det är filmen Minioner: Berättelsen om Gru som ska visas och i kulturhusets entré doftar det av popcorn. Biblioteket, som också ligger i byggnaden, är en annan tillflyktsort för de som vill hitta på en mysig aktivitet och samtidigt komma ifrån regnet.

– Att läsa, det är livet! Jag prövar att läsa allt möjligt, det är roligt. Jag brukar titta här i hyllan och chansa, säger Stenungsundsbon Kerstin Karlsson som står och spanar i hyllan med texten ”Personalens favoriter”.

Läs mer:
https://www.sttidningen.se/nyheter/stenungsund/sommarl%C3%A4sning-f%C3%B6r-regniga-dagar-h%C3%A4r-%C3%A4r-bibliotekariernas-egna-tips-1.78139731

𝗦𝗧-𝘁𝗶𝗱𝗻𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻